Skip to main content

Tuulilasin korjaus kannattaa aina tehdä mahdollisimman pian vaurion syntymisen jälkeen, sillä esimerkiksi lämpötilojen vaihtelu voi aiheuttaa tuulilasin halkeamisen hyvinkin nopeasti.

Tuulilasin korjaus nopeasti

Tuulilasin kiveniskemän korjaus vie aikaa noin 30 minuuttia.

Iskukohta kannattaa suojata heti sen synnyttyä läpinäkyvällä teipillä. Näin lika ja kosteus ei pääse vaurioon ja korjausjäljestä saadaan laadukkaampi. Mikäli sinulla on lasivakuutus, on tuulilasin korjaus sinulle veloitukseton.

Olet tervetullut meille myös ilman vakuutusta. Soita ja kysy hinta tuulilasin korjaukseen!

Jos olet epävarma siitä, onko autosi tuulilasi vielä korjattavissa, voit tulla näyttämään autoa korjaamolle. Me tiedämme, kannattaako tuulilasi korjata, vai vaihtaa uuteen.

Tuulilasin vaihto

Tuulilasin vaihto on edessä sitten, kun lasi on rikkoutunut niin pahasti, ettei sen korjaaminen ole enää mahdollista tai kannattavaa. Mikäli sinulla on lasivakuutus, vakuutusyhtiösi korvaa tuulilasin vaihtamisen omavastuuta lukuun ottamatta. Lasivakuutuksen käyttäminen ei yleensä laske bonuksiasi.

Olet tervetullut meille myös ilman vakuutusta! Ota yhteyttä ja kysy tarjous tuulilasin vaihdosta.

Tuulilasin vaihto onnistuu yleensä yhden työpäivän aikana. Jos tuot autosi aamulla korjaamolle, voit noutaa sen iltapäivällä takaisin. Ilmoitamme sinulle tekstiviestillä tai soittamalla, kun autosi on valmiina noudettavaksi.

Tuulilasien lisäksi vaihdamme myös auton takalasit, sivulasit ja kattolasit kaikkiin henkilö- ja pakettiautomerkkeihin. Teemme myös tuulilasin kameran kalibroinnit. Kalibrointi on tärkeää, jotta autosi erilaiset turvajärjestelmät toimivat luotettavasti.

Toimimme Kuopion alueella yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.